Velg en side

Denne bloggens forfatter heter Ruben. Han er, og har alltid vært, uhelbredelig opptatt av biler og båter – eller «bilær å båtær», som man sier i Sarpsborg hvor Ruben kommer fra. Interessen startet med små modellbiler som han lekte med da han var liten, et stadie han i og for seg har vokst fra med årene, men Ruben har likevel aldri helt sluttet å leke med biler. I dag heter leketøyet Austin Healey 3000, og er en liten lykkepille av en åpen engelsk sportsbil fra 1964.

Ruben bærer forøvrig etternavnet Handelsby, et navn som nærmest ved en tilfeldighet ble til for noen generasjoner siden, da en av forfedrene plutselig fant ut at han ikke ville hete Nilsen lenger, så han byttet etternavn til Handelsby. Et slikt etternavn forplikter naturligvis, og at Ruben Handelsby til daglig driver med handel kommer vel således neppe som noen stor overraskelse. Og dersom du allerede har gjettet at det muligens kunne dreier seg om handel med biler, ja så har du gjettet helt riktig.

Foruten å kjøpe og selge biler har unge Handelsby, som strengt talt ikke er spesielt ung lenger, men snarere en lettere tilårskommen og tiltagende månemanket herremann, kommet på den geniale idéen om å bli blogger. Åh Herre gud, tenker du kanskje, er det mulig? Vel, det bør vel til forfatterens forsvar nevnes at intensjonen over hodet ikke er å ta opp konkurransen med hverken Sophie Elise eller andre rosabloggere, ei heller å skulle bli noen influenser av nevneverdig betydning. Motivet til Handelsby er helt enkelt et ønske om å dele med seg. Enten det er kunnskap, opplevelser eller erfaringer som noen andre kan ha nytte eller glede av å lese om, så synes han det er en glede å dele.

Mye av det du i tiden fremover vil kunne lese i denne bloggen dreier seg om ting som durer og går, og kanskje aller mest om biler. Likevel skal du ikke se bort ifra at det kan dukke opp innhold om både mat, vin og andre forlystelser. Bloggskribenten er nemlig en livsnyter som vet å sette pris på alt det gode livet har å by på. Du bør derfor heller ikke bli overrasket om det plutselig kommer noen skildringer knyttet til stadig unge Handelsbys skråblikk på selve livet.

God fornøyelse!